Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΈΚΘΕΣΗ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Προσφορές Περισσότερα
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Παραγγελίας
Όροι και Προϋποθέσεις
Banner Αριστερό 2 [200xX]
Όροι και Προϋποθέσεις
 

   

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 

Το www.esomoda.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προιόντων μέσω διαδικτύου του καταστήματος <<Εσωmoda>>, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 251, Νέα Ιωνία Αττικής.Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εσώρουχα γυναικεία.ανδρικά και παιδικά,πυζάμες,ρόμπες,νυχτικά,καλσόν,κάλτσες, ισοθερμικά εσώρουχα και ακόμα ανατομικά υποδήματα και παντόφλες καστοριάς στις καλύτερες τιμές.Πρίν περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάνετε τις αγορές σας, σας καλόυμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προυποθέσεις.

 

1.Όροι

Το κατάστημα <<Εσωmoda>>, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους  και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις  ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.Επιπλέον, αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν  τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την  ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

   

2. Πληροφορίες & Προϊόντα

 Το κατάστημα <<Εσωmoda>> δεσμεύεται ως προς την ποιότητα,την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας.Ειδικότερα,το κατάστημα δε φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα προμηθευτών του και περιέχονται στην ιστοσελίδα.Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επιμέρους προμηθυτές του.

   

3.Περιορισμός Ευθύνης

 Το κατάστημα δεν ευθύνεται έναντι των πελατών /χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός της παραγράφου 9 που ακολουθεί παρακάτω).Επίσης,επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης τψν εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο(π.χ. πληροφορίες,ονόματα,φωτογραφίες,απεικονίσεις,κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

   

4.Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Αυτή η σελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της <<Εσωmoda>>.Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της <<Εσωmoda>> και προστατεύονται  κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου ,του ευρωπαϊκού και των διεθνών διατάξεων.Απαγορεύτεται οποιαδήποτε αντιγραφή,διανομή,μεταφορά,μεταποίηση,μεταπώληση,δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου δικτυακού τόπου.Τυχόν αναπαραγωγή,επανέκδοση,φόρτωση,ανακοίνωση,διάδοση,μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας των δικαιούχων των πνευματικών δικαιωμάτων.Τα ονόματα,εικόνες,λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.esomoda.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους,είναι αποκλειστικά σήματα του www.esomoda.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων.Η εμφάνισή τους στον δικτυακό τόπο δε θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιωμάτων χρήσης τους.

 

5.Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή,δημοσίευση,αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο,βλαβερό,απειλητικό,προσβλητικό,ενοχλητικό,συκοφαντικό,δυσφημιστικό,χυδαίο,παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία,εμπορικό σήμα,πνευματικά δικαιώματα,περιέχει ιούς λογισμικού,αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη βλάβη και καταστροφή λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινιτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής,δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

 6.Ασφάλεια

Η <<Εσωmoda>> αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων ,καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ,με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυχάνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 

α)Αναγνώριση Πελάτη-Κωδικοί

Οι χρήστες κατά την εγγραφή τους ως μέλη ,παρέχουν στην <<Εσωmoda>> προσωπικά δεδομένα τα οποία η <<Εσωmoda>> εγγυάται ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών μέσω του www.esomoda.gr.Τα ανωτέρα στοιχεία πρέπει να είναι πάντοτε αληθή ,ακριβή,έγκυρα και πλήρη.Το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και τισ πληροφορίες που εμπιστεύονται οι χρήστες.Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

   

7.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

 Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.esomoda.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα,αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας ,είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν(όνομα,επάγγελμα,ηλεκτρονική διεύθυνση,ημερομηνία γέννησης,κλπ).Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου,προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο,χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του ηλεκτονικού καταστήματος,τα οποία διαγράφονται μετά την λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές,αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.Ο πελάτης έχει ,μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών,τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2472/1997

 

8.Αγορά Προϊόντων-Παραγγελίες

 

 Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα,ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας,έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα σε κεντρικές κατηγορίες.Κάθε κατηγορία έχει υποκατηγορίες που εμφανίζονται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας.Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο,χρησιμοποιήστε την "αναζήτηση".  

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών
Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.  

Το www.esomoda.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Βέβαια ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του εμπορεύματος , το τίμημα το οποίο αναγράφόνταν στους οικείους τιμοκαταλόγους γι' αυτό το προϊόν κατά το χρόνο παραγγελίας.

  

 Διαθεσιμότητα προϊόντων
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρηγγείλε πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

 

Ενημέρωση παραγγελίας

Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη, τότε ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail για την παράδοσή της στο courier. Μετά τη παράδοση της παραγγελίας στην εταιρεία courier , δεν μπορεί να υπάρξει ακύρωση της αποστολής, παρά μόνο εάν το δέμα βρίσκεται ακόμα στην courier της περιοχής μας. Αν η αποστολή βρίσκεται καθ'οδόν προς παράδοση και ζητήσει ο πελάτης ακύρωσή της, τότε μπορεί να γίνει ανάκλησή της εάν ο πελάτης καταβάλλει τα έξοδα αποστολής.

Παραλαβή παραγγελίας
Η παράδοση του προϊόντος γίνεται μόνο στον αγοραστή και απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων.
 

Μετά την υπογραφή – αποδοχή του πελάτη-παραλήπτη του σχετικού Δελτίου Αποστολής, δεν θα είναι δυνατό να αναγνωρίζονται τυχόν αμφισβητήσεις που αφορούν  την παράδοση.

 

  

9.Επιστροφή - Αντικατάσταση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους 
σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του
www.esomoda.gr
πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) 

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση 
δεν δύναται να παραταθεί πέραν των τριών (3) ημερολογιακων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε περίπτωση επιστροφής , τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το πελάτη.  Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

α.επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
μέσω e-mail στο
info@esomoda.gr
ή καλέστε στο τηλέφωνο 6977812739 και 210-2716823

β.το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

γ.το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3ημερών τότε η
«Εσωmoda», δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προιόντα για επιστροφή,αφού καλύπτονται οι ανωτέρω προϋποθέσεις και έχει προηγηθεί επικοινωνία, είναι ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 251 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΤΚ 14231.
Το
www.esomoda.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλόν είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας τη κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας των, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κ.ά.  

10.Τρόποι Πληρωμής

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤ.ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας. 
Και στους δύο τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.
  

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. (στις παρατηρήσεις κατά την διάρκεια της παραγγελίας)

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στο λογαριασμό :

  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΨΕΩΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ Ε.Ε.
  ΤΡΑΠΕΖΑ ALFA BANK : 137002320007524
                             IBAN : GR0201401370137002320007524

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 150/44100764
  IBAN: GR1601101500000015044100764


και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@esomoda.gr . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. 

   

11.Παράδοση Προϊόντων-Έξοδα Αποστολής  

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική

Τα έξοδα αποστολής είναι τα ακόλουθα:

 • Για την Αττική η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 euro μέχρι τα 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,90
 • ΓΙα την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20 μέχρι τα 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,10

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 (+ 23% ΦΠΑ) = 6,15 μέχρι τα 2 κιλά βάρους.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00

Χρόνος παράδοσης 
Η παράδοση γίνεται μέσα στις 2-4 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.  
  

12. Καθυστέρηση Παραγγελίας  

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. 

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
facebook